Instagramcursus
#Bekkencheck

#Bekkencheck is de cursus om te beoordelen hoe het écht met jou gaat na je zwangerschap en bevalling.

 De cursus is volledig via Instagram te volgen op een geheim en besloten account.

Ja, ik wil meedoen!

18 – 23 februari 

Hoe gaat het nu écht met jou?

Heb je klachten?

Ik hoor zo vaak van vrouwen dat ze denken dat klachten na de bevalling erbij horen. Het gaat vast vanzelf over word er gedacht . Dat is niet gek, want dit is ook de algemene gedachte erover. Niet zeuren en doorgaan. Hoe vaak lees je niet in tijdschriften of op het internet ‘ik pies in mijn broek van het lachen’ of ‘nee, die trampoline ga ik niet op, dat voelt zo arelaxed’ en dat word als normaal gezien 🤔

Maar met een pijnlijke enkel ga je niet hardlopen, toch?! Dan neem je rust en wanneer de klachten niet overgaan zoek je hulp.

 

Geen klachten?

Ook wanneer je geen klachten ervaart is dit wel een hele belangrijke check om te doen. Je bent nu jong en gezond en kan prima compenseren, waardoor er nu mogelijk geen klachten zijn. Maar dit wil niet zeggen dat het ‘perfect gaat’, en is er een dunne lijn tussen wel klachten en geen klachten. Met de minste aanleiding kan je zomaar aan de verkeerde kant komen, en dat wil je niet. 

Desondanks komen vervelende kwalen vlak na de bevalling of op latere leeftijd, zoals urineverlies, verzakkingen, pijn heel veel voor. Maar hoeven, met de juiste hulp, in veel gevallen NIET. 

Maak nu de start voor de rest van je leven!

Laten we ons lichaam na de bevalling net zo behandelen zoals we dat ook bij andere fysieke klachten doen. Ook wanneer je niet precies weet hoe het met je bekken(bodem) gaat of helemaal geen klachten ervaart.
Doe daarom nu mee met de #bekkencheck. Hierna weet jij precies hoe het met jouw lichaam gaat!

18 - 23 februari

Deze cursus duurt 5 dagen. Je kunt die thuis volgen. Het zijn stories op instagram met daarbij extra informatie in het overzicht. Kom je er een dag niet aan toe, geen probleem! Alles wordt opgeslagen in de hoogtepunten

Gratis!

Inhoud

5 x dagelijks stories
Oefeningen
Live Q & A (1 uur)

Na deze 5 dagen

Heb jij de basis voor een fitte start !

Weet jij precies hoe het er bij jou voor staat!

DSC07042

Waarom leer ik je dit?

Ik ben gespecialiseerd fysiotherapeut en Zwangerfit docent.

In de praktijk zie ik heel veel moeders met klachten, die op een vrij eenvoudige manier zijn op te lossen. Maar ook bij de mama’s die geen klachten ervaren is er vaak veel te behalen om klachten op korte- en lange termijn te voorkomen. 

Het is mijn missie om elke vrouw in Nederland de juiste informatie te geven. Na deze cursus weet jij je precies hoe het er fysiek bij jou voorstaat en kan je hiermee actief aan de slag!

Het meest ideale is je kan het gewoon vanuit huis volgen, of in de trein, of op vakantie. Waar jij maar wilt! Je hoeft dus geen oppas te regelen 😉 

 

18 - 23 februari

Deze cursus duurt 5 dagen. Je kunt die thuis volgen. Het zijn stories op instagram met daarbij extra informatie in het overzicht. Je zult per dag ongeveer 15 kijktijd hebben. Alles wordt opgeslagen in de hoogtepunten

Gratis!

Inhoud

5 x dagelijks stories (15 min per dag)
Oefeningen
Live Q & A (1 uur)

Doe mee met #Bekkencheck

Leer in 5 dagen hoe het écht met jou gaat

Ja, ik doe mee!

18 – 23 februari

Veelgestelde vragen

Je krijgt 5 dagen elke dag om 10:00 de stories te zien. Deze kan je in eigen tijd bekijken, want ik zal deze  in de ‘hoogtepunten’ plaatsen zodat je ze later of nogmaals kan bekijken. Daarnaast plaats ik elke dag een foto met verdere uitleg over het onderwerp. Hier kunnen ook vragen gesteld worden aan mij en kunnen jullie met elkaar ook ervaringen en tips bespreken. 

Dat weet ik nog niet, misschien komt deze cursus er helemaal niet meer. 

Het bekijken van de stories zal ongeveer 15 minuten per dag zijn. De live op woensdag zal ongeveer 1 uur zijn. Verder ligt het eraan hoe fanatiek je met de oefeningen aan de slag gaat, en of het je veel moeite kost of niet. 

Het is nooit te laat om de juiste basis te zetten. De leeftijd van je kind(eren) maakt dus niet zoveel uit. Een post partum lijf is voor altijd, zorg er goed voor!

Wil jij meer informatie, tips en tricks ?!
Volg @mamagezondenfit dan op Instagram

Vind ik super leuk!