chinese kalender geslacht baby 2021

Chinese kalender geslacht baby 2021

Het wordt steeds populairder om het geslacht van jullie baby niet te weten. Maar het overgrote deel wil wel graag weten of ze een jongen of een meisje krijgen. Vanaf 14 weken kan je tegenwoordig een geslachtsbepalende echo laten doen. Maar je kan voor dit tijd al deze Chinese kalender geslacht baby 2021 gebruiken.  

Chinese kalender geslacht baby, klopt het?

Er zijn geen harde cijfers over de betrouwbaarheid bekend. Dit varieert van 70  tot 90%. Aangezien er maar 2 keuzes zijn, jongen of  meisje,  zit de Chinese kalender sowieso in 50% van de gevallen goed.

chinese kalender geslacht baby 2022 (1)

Chinese kalender geslacht lezen

Hoe lees je nu die Chinese geslachtskalender? Het is in feite heel simpel. Op de bovenste rij zie je de cijfers 18 tot en met 40. Dit is de leeftijd van jou als moeder op het moment van de conceptie. (Lees hiervoor ook straks nog even de tekst in de paragraaf hieronder). In de linker rij zie je de maanden staan. Kijk nu in het hokje van jouw leeftijd gecombineerd met de maand van de conceptie. Is het vakje blauw dan voorspelt de Chinese kalender een jongen. Is deze roze, dan wordt er volgens deze voorspelling een meisje verwacht. 

Leeftijd moeder in de Chinese kalender

Binnen de Chinese geneeskunde wordt er anders naar dingen gekeken. Zo ook de leeftijd van de moeder. Chinezen berekenen deze vanaf de conceptie. Dus je leeftijd + 9 maanden. Dit kan zelfs nog variëren of je voor het Chinese- of na het Chinese nieuwjaar bent geboren. Het is dus nogal een voorspelling met wat haken en ogen. Pin je er dus ook niet al te erg op vast.  Wil je het graag zeker weten  dan is een  pretecho met geslachtsbepaling het meest accuraat. Maar het is natuurlijk wel grappig om te kijken of de Chinese kalender het geslacht van jullie spruit goed heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik hem naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig bij mij