Online zwangerschapscursus | Vol Vertrouwen Bevallen

Online zwangerschapscursus

Vol Vertrouwen Bevallen

Ontspannen en relaxed, samen met je partner bevallen.
Weet wat je lichaam kan en hoe je deze het beste voorbereid, zodat de kans op schade en een lange gecompliceerde bevalling zo klein mogelijk is. Dit bereiken jullie makkelijk door het volgen van de online zwangerschapscursus.

Herken jij dit ook?

ontspannen bevallen
online zwangerschapscursus

Hoe zou het zijn als

 

Jij, samen met je partner vol vertrouwen de bevalling ingaat. Jullie weten hoe je de hele bevalling het beste kan laten verlopen met veel technieken als optie: houdingen, ademhaling, mindset en een partner die jou hier volledig in kan ondersteunen!

Bevallen is het ultieme loslaten

Dit kan allemaal

Online zwangerschapscursus

Na mijn online zwangerschapscursus zijn jullie er helemaal klaar voor! 

Vol vertrouwen en ontspannen bevallen.

Mijn cursus is uniek wat betreft de voorbereiding van jouw lichaam op de bevalling en de verschillende tools die jullie toegereikt krijgen om schade en een lange gecompliceerde bevalling zoveel mogelijk te voorkomen.

bevalbal

6 modules

Na deze modules zijn jullie samen perfect voorbereid en een top bevalteam. Alles komt aan bod zodat jullie de regie over de bevalling kunnen houden en achteraf niet denken "als ik dit had geweten, had ik een andere keuze gemaakt.."

Start gelijk

Na je aankoop krijg je gelijk een e-mail met daarin de inlog gegevens.
Je houdt 6 maanden toegang !

In je eigen tijd

Op een moment dat het jou uitkomt en volledig Corona proof. Hoe relaxed is dat. De een is een ochtendmens de ander pakt liever in de avond de cursus erbij. Ga je binnenkort op vakantie? Geen probleem want je houdt 6 maanden toegang tot alles!

Inhoud van de online zwangerschapscursus

Hieronder kort de highlights van de inhoud. De inhoud is veel breder en meer dan dit. Maar zo krijg je een indruk van het geheel!
Alles in duidelijke filmpjes, teksten, e-books en handige downloads.

Verloskunde

 • Fases bevalling
 • Regie houden
 • Wat als het anders gaat

Ademhaling

 • Ontsluiting
 • Persfase
 • Wanneer je niet mag persen

Mindset

 • 50% aandeel in je bevalling
 • waar sta jij
 • veel tips hoe in de juiste mindset komen

Partner

 • Wat is zijn rol precies?
 • Rebozo, massage, acupupressuur etc
 • Jouw grootste steun

Prep your body

 • Bekkenbodem
 • Kortere bevalling
 • Sneller herstel

Pijn & Medicatie

 • Functie van bevalpijn
 • Niet medicamenteuze pijnbestrijding
 • Pijnbestrijding met medicatie

Over mij

Hoi! Ik ben Willeke, gespecialiseerd fysiotherapeut en bevalcoach en ik heb al meer dan 500en stellen mogen begeleiden naar een bevalling vol vertrouwen!

Mijn eerste bevalling (2011) was lang en eindigde uiteindelijk na 2 uur persen in een grote knip en vacuümpomp. Het was bijna een keizersnede geworden.

Hierna dacht ik ‘dit kan anders’ en ben ik mij gaan verdiepen in alles wat maar met bevallen te maken heeft. Met de kennis die ik heb opgedaan zijn mijn 2 bevalling (2013 & 2015) hierna verlopen zoals ik het graag wenste. Een wereld van verschil!

Je hebt niet overal invloed op, er zijn soms factoren of complicaties die niet voorkomen kunnen worden. Maar waar jij wel invloed op heb, leer ik jou in deze cursus! Maar ook wanneer het anders loopt, hoe jullie samen het beste keuzes kunnen maken waar je achteraf geen spijt van krijgt. 

Mijn online zwangerschapscursus is uniek in Nederland. Natuurlijk bespreek ik de verschillende fases, pijnbestrijding, hoe jij de regie kan houden, wat als het anders gaat en interventies. Maar ook hoe jij uitscheuren tot een minimum kan beperken, hoe jij maximaal ontspannen bent tijdens je bevalling, hoe jullie je baby kunnen helpen met zijn toch naar buiten en jouw partner precies weet wat hij of zij kan doen om jou hierin volledig in te ondersteunen.  

bevalcursus in 1 dag

Wat anderen zeggen

Willeke legt alles super duidelijk uit en ondanks dat je niet face to face met iemand zit voelt het echt alsof je zo wordt geholpen. Ik voelde mij direct op mijn gemak.
Saraya
Willeke is zo heerlijk positief en vrolijk. Ze heeft echt passie voor haar werk en geeft de cursus vol overgave. Ze beantwoord al je vragen en neemt echt de tijd voor je
Lisanne
Willeke is een fijne, deskundige dame die met veel enthousiasme al haar kennis overbrengt. Tijdens de online vragensessie is er neer dan genoeg ruimte voor vragen.
Rosanne

Start vandaag nog

€97

Vaak gratis!

Online zwangerschapscursus

Vol Vertrouwen Bevallen

Direct toegang tot de gehele cursus

Altijd en overal toegang, het enige wat je nodig hebt is internet

6 maanden toegang

Vaak volledige vergoeding van je zorgverzekeraar (check hiervoor je polisvoorwaarden)

Laat de geboorte van je baby de mooiste dag van je leven zijn

Liever een cursus op locatie?

Bij Verloskundig Centrum Uniek in Rijnsburg (vlakbij Leiden) geef ik mijn bevalcursus in 1 avond. Je kunt er hier meer over lezen. 

Veelgestelde vragen

Het is een volledige cursus die jou en je partner alle info, tools en handvatten geeft. Zodat jullie volledig voorbereid zijn en vol vertrouwen de bevalling ingaan.
ademhalingstechnieken, massage, rebozo, houdingen, rol van de partner, voorbereiding van je lichaam etc

Ben je zwanger? Dan is deze cursus geschikt. Ik merkt dat veel vrouwen pas behoefte hebben aan voorbereiding op de bevalling wanneer ze verder dan 25 weken zwanger zijn. Maar ben je nog niet zover en weet je wel dat je deze cursus wil gaan volgen, schaf hem dan gerust aan. Je houdt 6 maanden toegang. 

Na je betaling, krijg je gelijk een e-mail in je inbox met daarin de inloggegevens. Je kan dus gelijk starten!

Zeker nodig. Het is gebleken uit wetenschappelijk onderzoek dat vrouwen minder vaak een negatieve bevalervaring hebben, wanneer zij zich voorbereiden op de bevalling. Laat de geboorte van je baby de mooiste dag van je leven zijn. 

In de meeste gevallen wordt de cursus door je aanvullende verzekering vergoed. Check hiervoor je polis voorwaarden. Ik ben aangesloten bij Yvlo, Zwangerfit en Floor. Daarnaast praktiserend fysiotherapeut.

Heb je nog een vraag?

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik hem naartoe sturen?

Je gegevens zijn veilig bij mij