Over Willeke

Hoi (toekomstige) mama, ik ben Willeke, fysiotherapeut, manueel therapeut, bekkentherapeut en ZwangerFit®-docent. Maar bovenal: moeder van 3 kinderen. Ik heb 2 zoons van 5 en 2 een dochter van 4 jaar oud.

Mijn familie, vrienden en collega’s omschrijven mij als: een bezig bijtje, vrolijk, enthousiast, betrouwbaar, maar ook een tikkeltje chaotisch (helaas). Als vrolijk zoemend bijtje vind ik het leuk om naast mijn werk te koken, sporten, lezen, series kijken en natuurlijk leuke dingen te ondernemen met mijn gezin.

Al jaren begeleid ik vrouwen tijdens hun zwangerschap om zo fit mogelijk te blijven en na de bevalling weer helemaal fit te worden. En dan bedoel ik niet ‘sixpack-fit’ (mag wel hoor!), maar ‘lekker-en-gezond-in-je-vel-fit’ of ‘ik-kan-alle-ballen-omhoog-houden-fit’. Zodat je echt kunt genieten van je (nieuwe) gezin.

Als fysio- en manueel therapeut zie ik met regelmaat zwangere vrouwen met klachten, van wie een groot gedeelte na het geven van advies en simpele oefeningen de rest van de zwangerschap klachtenvrij is. Tijdens mijn eerste zwangerschap ondervond ik zelf aan den lijve dat gezond en fit blijven als moeder soms gemakkelijker gezegd is dan gedaan!

Want nee, het is niet normaal om acht maanden na de bevalling nog met bekken- of rugklachten rond te lopen. Ook is het niet verstandig om zonder enige ‘training’ weer terug te keren naar je oude sport. Daarnaast zie ik vrouwen die soms al jarenlang(!) met klachten rondlopen die te herleiden zijn naar onvoldoende herstel na de zwangerschap. Voor al deze vrouwen is er een duidelijke oplossing!

Daarom ben ik Mama Gezond & Fit gestart. Ik wil meer mama’s bereiken, meer vrouwen helpen. Het is voor elke (aanstaande) mama, of je nu klachten hebt of niet, heel belangrijk om fysiek en mentaal ‘topfit’ te zijn! Zodat jij alle ballen hoog kan houden, zonder dat dit ten koste gaat van jezelf. Vaak kan je jezelf in betrekkelijk kort tijdsbestek al zoveel gezonder en fitter voelen! En je weer met plezier richten op je baby en de rest van het gezin.

Hoe fit je ook wilt worden: Mama Gezond & Fit helpt je de beste versie van jezelf te vinden, te worden en te blijven!

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op!

Over Corinde

Hallo ik ben Corinde! Ik ben voedingscoach en woon samen met mijn man en twee lieve kindjes van 2 en 5  jaar oud. Als voedingscoach zet ik mij onder andere in om mensen met overgewicht te helpen aan een gezonder en fitter lijf. Als mensen zich door mijn coaching, tips & tricks inderdaad veel beter en gezonder voelen, dan geeft dit mij echt een heel goed gevoel, want hier doe ik het voor!

Als werkende moeder met jonge kinderen weet ik precies hoe moeilijk het is om ‘alle ballen in de lucht te moeten houden’. Vooral na de geboorte van mijn 2de  kind vond ik het moeilijk om echt tijd voor mezelf te vinden en aan mezelf te denken. Gezond eten en sporten schoten er dan vaak als eerste bij in. Maar ik spreek uit ervaring als ik zeg:  juíst als je die momenten wél pakt en je die beweging inplant je jezelf zoveel beter voelt!

Daarom ben ik erg enthousiast om met Mama Gezond & Fit samen te werken. Vooral vanwege de focus op de vrouwen die het wat mij betreft, het meest verdienen om een steuntje in de rug te krijgen, de mama’s.

En bedenk je: als het mij lukt, dan jou zeker ook!

Over Nikki

Hoi, ik ben Nikki en ik woon samen met mijn man en zoontje van 5 jaar. Samen met Corinde begeleid ik als voedingscoach mensen die graag een gezondere levensstijl willen.
En dat is nog niet zo gemakkelijk in de huidige maatschappij. Er wordt zoveel van ons verwacht, zeker als je moeder bent!

Als nieuwbakken mama komt er een hoop op je af: je ´moet´ werken, sociale contacten onderhouden, liefst nog 2 keer per week sporten, de kinderen naar school brengen en aanmoedigen op het veld, het huishouden en je partner… die wil ook nog weleens wat aandacht ;-), zodat je aan het einde van de dag blij bent als je even 5 minuten alleen kunt douchen. In onze programma’s MamaFit Extra + Voeding en MamaFit Voeding sta jij als mama dan ook centraal.

De programma’s zijn zo ontwikkeld dat je ze vanuit huis kunt volgen. Via e-mail en/of WhatsApp zijn wij bereikbaar voor vragen. Ook onze voedingsmodules gaan via online coaching. Daarnaast zullen Corinde en ik regelmatig workshops geven over bijvoorbeeld ‘eten uit emotie’ of over hoe je gezond kunt koken voor het hele gezin.

Wij gaan je helpen zodat je fysiek, mentaal en qua voeding sterker (en fitter!) in je schoenen komt te staan. En je hoeft het niet alleen te doen, wij mama’s snappen je helemaal!

Tot snel!

Contact

Heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op!

  • Gratis intake
  • Begeleiding door een fysiotherapeut
  • 24/7 contact mogelijk
  • Niet goed – geld terug garantie