Over Willeke | Mama Gezond & Fit

Over Willeke

Hoi mama, ik ben Willeke, fysiotherapeut, manueel therapeut, bekkentherapeut en ZwangerFit®-docent. Maar bovenal: moeder van 3 kinderen. Ik heb 2 zoons van 5 en 2 een dochter van 4 jaar oud.

Mijn familie, vrienden en collega’s omschrijven mij als: een bezig bijtje, vrolijk, enthousiast, betrouwbaar, maar ook een tikkeltje chaotisch (helaas). Als vrolijk zoemend bijtje vind ik het leuk om naast mijn werk te koken, sporten, lezen, series kijken en natuurlijk leuke dingen te ondernemen met mijn gezin.

Al jaren begeleid ik vrouwen tijdens hun zwangerschap om zo fit mogelijk te blijven en na de bevalling weer helemaal fit te worden. En dan bedoel ik niet ‘sixpack-fit’ (mag wel hoor!), maar ‘lekker-en-gezond-in-je-vel-fit’ of ‘ik-kan-alle-ballen-omhoog-houden-fit’. Zodat je echt kunt genieten van je (nieuwe) gezin.

Ik vind dat er veel te weinig informatie en begeleiding is na een keizersnede. De gynaecoloog is tevreden wanneer je litteken dicht is en er rusig uitziet. En geeft aan dat je rustig weer alles mag gaan opbouwen. En daar houdt het op. 

 

Daarom ben ik Mama Gezond & Fit gestart. Ik wil mama’s  helpen die met een keizersnede zijn bevallen. Het is voor elke  mama, of je nu klachten hebt of niet, heel belangrijk om fysiek en mentaal ‘topfit’ te zijn! Zodat jij alle ballen hoog kan houden, zonder dat dit ten koste gaat van jezelf. Vaak kan je jezelf in betrekkelijk kort tijdsbestek al zoveel gezonder en fitter voelen! En je weer met plezier richten op je baby en de rest van het gezin.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op!

Contact

Heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op!